Recensens

Örökkévalók - a Marvel leggyengébbje

2021. november 28. - Recensens

Nagy Marvel-rajongóként óriási várakozással ültem be a moziba az Örökkévalókra. Kíváncsi voltam a kínai rendezőnő, Chloé Zhaó munkájára és maga az alaptörténet is érdekelt: milyenek az "örökkévalók", akik a Bosszúállók helyett védelmezik a Földet a sok évszázad után felbukkanó deviánsokkal szemben.

orokkevalok.jpg

Sajnos azonban nagyot csalódtam:a sztori kidolgozatlan, a karakterek alaptörténete gyenge, a deviáns szörnyek gagyik (elnevezésük eleve problémás), az akciójelenetek CGI orgiák a színészi alakítások pedig "B" kategóriásak. Még a sztárként filmbe tett Angelina Jolie és Salma Hayek is halvány jelenség a filmben.

Elvben az Örökkévalók évezredek óta oltalmazzák a Földet az időnként megjelenő szörnyektől, melyekről alig tudunk meg valamit. Sárkényszerűek, de furcsa módon mindig épp ott bukkannak fel, ahol az örökkévalók tartózkodnak és soha nem a földlakók a célpontjaik. Az örökkévalók, külsőre embernek tűnnek és nyilván soha nem öregednek. Ezen kívül különleges képességeik vannak és képesek a deviánsok legyőzésére.

A film felétől már rettenetesen untam az egészet, majd másfél órányi szenvedés után el is hagytam a nézőteret. Értékelésem 20-25% vagyis a nézhetőségi küszöbön mozog. A Marvel 10 legjobbjától rettenetesen messze van.

recensens_alul.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://recensens.blog.hu/api/trackback/id/tr6016767540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása